KORFBALUITSLAGEN

Binnenseizoen Winter 2008

Na een paar spannende weken en leuke overwinningen zijn we KAMPIOEN geworden!

Uitslag 3 Januari: Ik heb zaterdag met korfbal met 13-5 gewonnen. We speelden erg goed, want de tegenstander was ook nog best goed. Ik heb er een gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 29 November:
Ik heb zaterdag met korfbal met 3-4 gewonnen! We speelden best goed, maar we hadden een hele goede tegenstander. Bij rust stonden we met 3-1 achter, maar we kwamen toch terug tot 3-4. De laatste 5 minuten waren super spannend.
Ik heb er een gescoord. De tegenstander was Wolderwijd B1 uit Zeewolde.

Uitslag 22 November: 16-3 gewonnen!

Uitslag 15 November:
Ik heb zaterdag met korfbal met 2-5 gewonnen. We speelden niet zo goed, maar de tegenstander was ook niet goed. Het was ook een saaie wedstrijd, bij rust was het pas 0-1. Het laatste kwartier werd er gelukkig meer gescoord.
Ik heb er een gescoord. De tegenstander was Hellas B1 uit Nunspeet.

Buitenseizoen Najaar 2008

Uitslag 25 Oktober:
Ik heb zaterdag met korfbal met 10-1 gewonnen! We speelden erg goed, en we hadden niet zo'n goede tegenstander.
Ik heb er een gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 6 Oktober:
Ik heb zaterdag met korfbal met 3-1 verloren. We speelden helemaal niet goed, maar de tegenstander was in de tweede helft ook niet goed, want bij rust was het al 3-0. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Sparta B2 uit Nijkerk.

Uitslag 27 September:
Ik heb met korfbal helaas weer verloren, deze keer was het 4-2. We speelden niet goed, de tegenstander was wel iets beter. Ik heb niet gescoord. We hadden dezelfde tegenstander als vorige week, Wolderwijd B1 uit Zeewolde.

Uitslag 20 September:
Ik heb met korfbal met 3-5 verloren. We hadden niet zo'n goede tegenstander, maar we speelden zelf ook niet goed. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Wolderwijd B1 uit Zeewolde.

Uitslag 13 September:
Ik heb zaterdag met korfbal met 3-6 gewonnen. We speelden een stuk beter dan vorige week, alleen hadden we wat vaker moeten scoren. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 6 September:
Ik had zaterdag mijn eerste competitiewedstrijd. En ik heb verloren met 3-4. We speelden niet goed. De tweede helft ging nog wel, maar toen stonden we al achter. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Sparta B2 uit Nijkerk.

Buitenseizoen Voorjaar Zomer 2008

Uitslag 14 Juni: Ik had zaterdag mijn laatste wedstrijd van het seizoen. En ik heb met 9-4 gewonnen. We speelden slecht, maar we hadden een slechte tegenstander. Ik heb er een gescoord. De tegenstander was Woudenberg B3.

Uitslag 7 Juni: Ik ben zaterdag kampioen geworden!! Ik heb met 13-6 gewonnen. We speelden heel goed, toen het rust was stond het al 7-2. Ik heb er een gescoord. We moeten nu nog 1 wedstrijd spelen. De tegenstander was MIA B3 uit Amerfoort.

Uitslag 31 mei:
Ik heb zaterdag met korfbal met 6-9 gewonnen. In het begin ging het heel slecht, we kwamen zelfs nog met 4-1 achter, maar uiteindelijk hebben we toch nog gewonnen. De tegenstander was best goed.
Ik heb er een gescoord. We speelden tegen Hellas B2 uit Nunspeet.

Uitslag 22 mei:
Ik had donderdag een wedstrijd, omdat er in de vakantie een wedstrijd was afgelast. En ik heb met 5-6 gewonnen. We speelden niet zo goed, en de tegenstander was best goed. Maar we hebben nog net gewonnen. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Steeds Hooger B2 uit Apeldoorn.

Uitslag 18 Mei:
Ik heb zaterdag met korfbal met 9-3 gewonnen, bij rust stonden we al met 6-0 voor. We speelden erg goed. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B5 uit Putten.

Uitslag 12 April
: Ik heb zaterdag met korfbal met 7-5 gewonnen. Het was de eerste wedstrijd in de nieuwe veldcompetitie. We speelden best goed, we hadden ook niet zo'n slechte tegenstander. Ik heb er een gescoord. De tegenstander was Sparta B3 uit Nijkerk. En ik moest ook nog invallen bij een ander team. Daarmee heb ik met 15-3 verloren.
Ik heb er wel een gescoord.

Binnenseizoen winter 2007 - 2008

Uitslag 29 Maart:
Ik heb zaterdag met korfbal met 2-4 gewonnen. We speelden niet goed, maar we hadden niet zo'n goede tegenstander.
Ik heb niet gescoord. De tegenstander was MIA B3 uit Amersfoort. De zaalcompetitie is nu afgelopen. We zijn vierde van de acht geworden. Ik heb nu een of twee weken geen wedstrijd.

Uitslag 15 Maart:
Ik had zaterdag, na drie weken, eindelijk weer een wedstrijd. En ik heb gewonnen, met 8-5! We speelden erg goed.
Ik heb er 1 gescoord. De tegenstander was Woudenberg B2 uit Woudenberg, de nummer 2.

Uitslag 16 Februari:
Ik heb zaterdag met korfbal met 4-3 gewonnen!! We speelden best goed, we hadden een goede tegenstander.
Ik heb er 2 gescoord! De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 9 Februari:
Ik heb zaterdag met korfbal met 3-7 gewonnen. We speelden niet goed, maar we hadden niet zo'n goede tegenstander. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Revival B1 uit Terschuur.

Uitslag 2 Februari: Ik heb zaterdag met korfbal met 8-6 verloren. We speelden best goed, maar we hadden een goede tegenstander. Het ging de hele westrijd gelijk op, maar in de laatste minuut kregen we nog 2 doelpunten tegen. Ik heb er 1 gescoord. De tegenstander was Unitas B2 uit Harderwijk, dat is de koploper.

Uitslag 26 Januari:
Ik heb zaterdag met korfbal met 8-0 gewonnen! We speelden niet goed, maar we hadden een hele slechte tegenstander. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Antilopen B3 uit Leusden.

Uitslag 19 januari:
Ik heb met korfbal met 5-9 gewonnen. We speelden heel erg goed, maar we hadden ook niet zo'n hele goede tegenstander. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was DWS B1 uit Kootwijkerbroek.

Uitslag 12 Januari:
Ik heb zaterdag met korfbal met 8-9 verloren. We hadden niet zo'n hele goede tegenstander, maar we speelden zelf niet goed. Het was alleen de laatste 20 seconden spannend, omdat we lang met 6-9 achter stonden. Ik heb er wel 3 gescoord. De tegenstander was MIA B3 uit Amersfoort.

Uitslag 5 Januari
:Ik heb zaterdag met korfbal met 4-3 verloren. Het ging beter dan vorige keer, maar we hadden een goede tegenstander.
Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Woudenberg B2 uit Woudenberg.

Uitslag 15 December:Ik heb zaterdag met korfbal met 4-8 verloren. We speelden heel erg slecht. Ik heb er wel een gescoord. De tegenstander was Unitas B2 uit Harderwijk.

Uitslag 8 December:Ik heb zaterdag met korfbal met 4-3 verloren. We speelden niet slecht, maar we hadden een hele goede tegenstander. We stonden lang met 1-2 voor, maar toen werd het in 5 minuten 4-2. Op het einde was het nog heel spannend. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 1 December: Ik heb zaterdag met korfbal met 9-3 gewonnen! De tegenstander was iets beter dan de vorige twee. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Revival B1 uit Terschuur.

Uitslag 24 November: Ik heb zaterdag met korfbal met 0-11 gewonnen!! De tegenstander was niet zo goed. Ik heb er 2 gescoord! De tegenstander was Antilopen B3 uit Leusden.

Uitslag 17 November: Ik had zaterdag mijn eerste competitiewedstrijd in de zaal. En ik heb 13-6 gewonnen! Het ging best goed, maar we hadden ook niet zo'n goede tegenstander. Ik heb er 1 gescoord. De tegenstander was DWS B1 uit Kootwijkerbroek.

Buitenseizoen najaar 2007

Uitslag 13 Oktober: Ik heb zaterdag met korfbal met 12-4 verloren. In de eerste helft ging het heel goed, we hebben ook nog met 1-3 voor gestaan. Maar in de tweede helft ging het heel slecht. Ik heb er wel een gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 6 Oktober
: Ik heb verloren met 6-16. De tegenstander was heel goed, ze konden goed schieten. Ik heb er wel een gescoord. De tegenstander was DOS Kampen B2.

Uitslag 29 September: Ik heb met korfbal het eerste punt van het seizoen gehaald, ik heb met 4-4 gelijkgespeeld! We stonden lang met 3-4 achter, maar we scoorden op het laatst nog een doelpunt. Ik heb er een gescoord. De tegenstander was Unitas B2 uit Harderwijk, de tegenstander waar we vorige week met 6-1 van hadden verloren.

Ik moest invallen bij een ander team, daarmee heb ik 12-10 gewonnen en ik heb er daar ook een gescoord.

Uitslag 22 September:
Ik heb weer verloren, nu met 6-1. We waren even goed als de tegenstander, maar we misten heel veel kansen. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Unitas B2 uit Harderwijk.

Uitslag 15 September:
Ik heb zaterdag net verloren met 5-6. We waren even goed als de tegenstander. Ik heb er 2 gescoord. De tegenstander was De Meeuwen B3 uit Putten.

Uitslag 8 september: Ik had zaterdag de eerste competitiewedstrijd. Ik heb met 9-6 verloren.
Het ging niet heel slecht, maar we hadden een goede tegenstander.
De tegenstander was DOS Kampen B2.

Buitenseizoen voorjaar 2007

Uitslag 2 juni: Ik heb met 4-4 gelijkgespeeld, het was de laatste wedstrijd van dit seizoen. We konden geen kampioen meer worden. De tegenstander was De Meeuwen C2 uit Putten. Zij waren al kampioen.

En de teams voor volgend jaar zijn bekend, ik kom in de B3. Dit jaar zat ik in de C2.

Uitslag 12 mei: Ik heb eindelijk weer eens gewonnen!! Het was 4-3. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was MIA C2 uit Amersfoort.

Uitslag 21 April: Ik heb met 9-2 verloren, het ging iets beter dan vorige week. Ik heb er 1 gescoord. Het was dezelfde tegenstander als vorige week, DVO C2 uit Bennekom.

Uitslag 14 April: Ik heb  met 1-9 verloren , het ging erg slecht. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was DVO C2 uit Bennekom.

Uitslag 7 April: Ik heb met 1-5 verloren, ik heb niet gescoord. Zij waren wel beter, maar wij  misten veel kansen. De tegenstander was De Meeuwen C2 uit Putten.

En ik moest meespelen met de C3, daarmee heb ik met 5-3 verloren. Ik heb er wel 1 gescoord!!!

Uitslag 31 Maart: Ik heb met 1-2 gewonnen. Ik heb er een gescoord, dat was het winnende doelpunt!! De tegenstander was MIA C2 uit Amersfoort.

Binnenseizoen najaar winter

Uitslag 11 Maart: Ik heb met 7-2 verloren. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was De Meeuwen C2 uit Putten.
Dit was de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. We zijn vierde van de zeven geworden. Als we hadden gewonnen waren we tweede geworden. We zijn op het laatste moment nog net ingehaald.

Uitslag 24 feb: Uitslag 24 februari: Ik heb met 10-6 verloren, we kunnen nu geen kampioen meer worden. Ik heb er wel 1 gescoord. De tegenstander was Nova C1 uit De Bilt.

Uitslag 17 feb: Ik heb met 1-4 gewonnen. Het ging slecht omdat we een slechte tegenstander hadden. Ik heb er 1 gescoord. De tegenstander was ODIK C2 uit Barneveld. Ze staan laatste.

Uitslag 10 feb: Ik heb met 7-3 gewonnen, het ging slecht.
Ik heb er 1 gescoord!
De tegenstander was Spirit C2 uit Voorthuizen.

Uitslag 2 feb: Ik heb met 10-1 gewonnen. Het was helemaal niet spannend.
Ik heb er 1 gescoord. De tegenstander was ODIK C2 uit Barneveld.

Uitslag 20 jan: Ik heb met 5-4 verloren.Ik heb niet gescoord. Het ging best goed, maar zij waren ook goed. De tegestander was ASVD C2 uit Dronten.

Uitslag 13 jan: Ik heb met 5-2 gewonnen . Ik heb niet gescoord.
Het ging veel beter dan vorige week. De tegenstander was Exakwa C1 uit Lelystad.

Uitslag 6 jan: Ik heb met 3-7 verloren. Het ging erg slecht.
De tegenstander was Nova C1 uit De Bilt.

Uitslag 23 dec: Ik heb met 6-8 gewonnen!

Ik heb er 1 gescoord
!!
In de rust stonden we nog met 4-3 achter.
De tegenstander was Exakwa C1 uit Lelystad.

Uitslag 25 nov: Ik heb met 5-3 gewonnen! Het was een hele spannende wedstrijd. We moesten tegen de koploper, De Meeuwen C2 uit Putten.

Uitslag 18 nov: Ik heb met 3-3 gelijkgespeeld.
De tegenstander was ASVD C2 uit Dronten.

Buitenseizoen  sept- okt 2006

Uitslag 7 oktober: Ik heb met 6 - 1 gewonnen. Ik heb gescoord. We zijn kampioen geworden!!! Ik moest ook nog invallen bij een ander team. En daar ben ik óók kampioen mee geworden!!!

Uitslag 30 sept: Ik heb met 2-2 gelijkgespeeld. Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Sparta C2 uit Nijkerk.

En als we volgende week winnen zijn we kampioen!!!!

Uitslag 23 sept: Ik heb met 7-1 gewonnen, en ik heb er 2 gescoord. De tegenstander was ODIK C2 uit Barneveld.

Uitslag 16 sept: Ik heb met 0-7 gewonnen! Ik heb niet gescoord. De tegenstander was ODIK C2 uit Barneveld.

Uitslag 9 sept.: Ik heb met 3-4 gewonnen! Ik heb niet gescoord. De tegenstander was Spirit C1 uit Voorthuizen.

Uitslag 2 sept.: Ik heb met 3-3 gelijkgespeeld, ik heb niet gescoord. De tegenstander was Sparta C2 uit Nijkerk.

.....................................................................

Uitslag 20 mei: Ik heb zaterdag met korfbal met 6-0 gewonnen. De tegenstander was Regio' 72 CM2 uit Vaassen.

En de nieuwe teams voor volgend jaar zijn bekend gemaakt. Ik kom in de C2, dit jaar zat ik in de C3.

Uitslag 13 mei: Ik heb vandaag met 9-2 gewonnen, en we zijn kampioen geworden!!!! Ik heb er 1 gescoord.

Uitslag 22 april: Ik heb met 1-5 gewonnen, de tegenstander was Unitas C2 uit Harderwijk.

Uitslag 8 april: Ik heb met 7-5 verloren. Ik heb er 1 gescoord. De tegenstander was De Meeuwen C3 uit Putten.

Uitslag 1 april: Ik heb met 7-1 gewonnen. De tegenstander was Unitas C2 uit Harderwijk.

Uitslag 25 maart: Ik heb zaterdag met korfbal met 3-4 gewonnen! De tegenstander was Regio '72 CM2 uit Vaassen.

........................................................................

Uitslag 4 maart: 6 - 1 gewonnen!!! Van het meisjesteam Unitas CM3 uit Harderwijk. We speelden veel slechter dan vorige week...

Ik heb zaterdag 25 februari met 2 - 14 gewonnen met korfbal!!! En ik heb er twee gescoord!!! De tegenstander was Sparta uit Nijkerk.