Week 49


Sinterklaas op bezoek bij B&C!

Zaterdag 29 november
 
Vandaag naar de Sint en zijn pieten geweest.
Hij kwam aan in Nunspeet bij B&C products. We waren
er om 10.00 en om 10.15 gingen we naar buiten met
nog heel veel andere kindjes. De sint kwam aan, maar eerst
moesten we balonnen de lucht in doen, dan wist de Sint
waar hij moest zijn. (zie foto) Daar kwam hij in een boot, aangereden door een brommer piet (zie foto).
Er werd een ladder gehaald, zodat de Sint
veilig kon uitstappen. Binnen hebben we veel gezongen en gedanst. En Martijn..... die was druk bezig met de vloer leeg te eten. Tim was wel een beetje bang voor de Sint en zijn pieten, Martijn niet. Tim had een mooi klein treintje gekregen, geweldig met licht en lawaai. Martijn had geen aandacht voor zijn cadeautje. Het was een feest, om 11.45 zijn we weer naar huis gegaan.
 

 


Week 46

Verjaardag Charlotta :-)
 
Chantal en Frits waren er al om 19.30, die dachten de kleintjes nog
even te zien. Maar helaas die waren al naar bed. Gelukkig kwam Tim zijn bed uit van het lawaai beneden en hebben ze  hem toch nog even gezien.
Jacco zat heerlijk op de bank bij zijn ouders, dat was erg lang geleden. (zie foto) Mijn ouders kwamen lopend, maar ja zo ver is dat ook helemaal niet.
En Margreet..... die kwam helemaal uit Ermelo op de fiets !
Wie had dat nou gedacht? Een hele prestatie.
 
De cadeaus waren theaterbonnen, een toilettasje, geld, celebretions, een boek met de mooiste plaatjes van de Veluwe, een dinerbon en van Jacco een arrangement van de Zwaluwhoeve. (ja we gaan nu eens echt een keer naar Hierden)
 
De avond is rustig verlopen met een plakje leverworst of blokje kaas met
ananas en ik kan er weer een jaartje tegen aan.

 

Week 42

Wie heeft er zin om te komen kijken?
Zaterdag 1 november 
Cultureel Centrum Harderwijk om 20.00

 
Nederpop in Concert door SHH

Een unieke combinatie van Nederlandstalige popmuziek, het concertorkest, vier toonaangevende musicalartiesten (o.a. Carolina Dijkhuizen, bekend van de Lion King) en aanstormend talent van de Dutch Academy of Performing Arts.
 
Afgelopen maandag hebben we al gerepeteerd met de sterren, hier wat indrukken van de repetitie<<<
Week 39

Tarzan!

Afgelopen zaterdag zijn Charlotta en ik naar de musical Tarzan geweest in het circustheater in Scheveningen. Een erg leuke voorstelling in een prachtige zaal. De hoofdrollen werden gespeeld door Chantal Janzen en Ron Link. Daarna hebben we overnacht in het World Forum Hotel in Den Haag(heel groot hotel, we zaten op de 5e etage). Zondag zijn we via Rotterdam en een terrasje in Gouda weer naar huis gereden. Rond half 6 waren we weer bij de familie Faber om de kids op te halen. Voor wie nog niet naar Tarzan is geweest, het is een aanrader.
 
Groeten,
 
Jacco


Week 37

Verslag fam. weekend Zeeland
 
Vrijdag 29 aug. t/m zondag 31 aug. 2008
 
Vrijdag
Het was weer zo ver het nu jaarlijkse fam. Faber weekendje. Dit keer speciaal in augustus vanwege de voetbal van Jacco. Om een uur of 13.00 zijn we vrijdags weggereden naar Zeeland (Burgh Haamstede) Het was lekker weer en we konden onderweg lekker rijden, de kids zijn in slaap gevallen in de auto. Om 16.00 waren we in het huisje. Een modern ingerichte 8-persoons woning. De oudjes beneden slapen en de rest sliep boven onderverdeeld in 3 slaapkamers. Er was aan alles gedacht, een bedje voor Martijn en er zat boven een traphekje. Alleen stonk het in de badkamer en wc beneden vies naar een urine/;rioollucht. Meteen gemeld.
Om 17.30 zijn we uit eten geweest zie foto, restaurant van het park. Best lekker, alleen van organisatie en snelheid hadden ze nog niet zo goed gehoord. Al met al hebben de kids zich keurig gedragen. Oom Frits was div. malen wezen lopen met Martijn voor de afleiding. 's Avonds wat tv gekeken en de schoonmaakploeg stond voor de deur. Alleen heeft het achteraf niet zo mogen baten. Opa, Jacco en Chantal gingen nog even het dorp in.
Zaterdag
Tim kon van z'n kamer af, dus het was vroeg eruit. Om 08.30 hadden we al gegeten. Daarna hebben we fietsten gehuurd. Jacco, Tim en ik zijn s' ochtends naar Zierikzee geweest. Chantal en Frits gingen fietsen. Ook wel leuk dat we eens alleen met z'n 3-en waren. Tim vond het prachtig. Een rondje door de stad gedaan en nog tosti's gegeten. Gezellig. 's Middags is de rest van het gezelschap naar Zierikzee geweest. Na de slaapjes zijn wij met z'n 4-ren nog een stukje in de omgeving gaan fietsen. Vanaf 17.00 bij Pizzeria mia Casa gegeten. Vlotte bediening en erg lekker. Zie foto , lekker buiten gezeten in cetrum van Burgh Haamstede. s' Avonds hebben Frits, Chantal en ik monopoly gespeeld. Ja, wie zou er gewonnen hebben ? Ikke natuurlijk!
Zondag
Naar het strand geweest en Tim heeft ook nog gezwommen in het zwembad op het park. Het was super weer. Veel in de tuin gezeten. 's Middags naar Renesse geweest, het bekende jongerendorp. Ijsje gegeten bij de beste ijssalon 2008. 's'Avonds om 19.30 weer naar huis vertrokken.
Tot volgend jaar maar weer.

 Week 25

Weer aan het werk.........,

 
Na een paar maanden van solliciteren in het onderwijs, ga ik nu weer
aan het werk. Ik ga op een adm. en fiscaal bureau in Harderwijk werken en zal me in eerste instantie bezig gaan houden met de boekhouding voor het MKB. Het kantoor bestaat volgend jaar 25 jaar en er werken 10 mensen.

Waarom deze keuze?
Ik heb de afgelopen maanden op verschillende vacatures gereageerd voor
onderwijsassistent. Steeds kreeg ik weer meteen een afwijzing.
Blijkbaar wil iedereen graag een baantje in het onderwijs. Er komen een hoop
brieven op binnen. De reden voor mijn afwijzingen waren toch al snel
"overgekwalificeerd" (te hoog opgeleid)
Het liefst zou ik toch als onderwijsass. willen werken, maar op een gegeven
moment moet je keuzes maken, vandaar deze baan. Ik ga 20 uur per week werken, om ingewerkt te worden (juli en aug) ma, wo en vrij middag.
Vanaf sept. werk ik ma, wo en do -ochtend. Allemaal erg spannend, ik hoop dat ik het leuk ga vinden.