Week 40

Weekendje weg eindigt in voedselvergiftiging.
 
Afgelopen weekend zijn we een weekendje met de fam. Faber weggeweest. Om precies te zijn naar Reuve , bij Roermond. We zaten in een 8 pers. huisje van Landal Green park.
Zaterdagochtend zijn we naar Roermond gegaan. 's Middags hebben een aantal mensen een dutje gedaan.  (waaronder J en C)

's Avonds heerlijk gegeten, lopend buffet in het restaurant van het park.
s' Nachts Jacco 2 x overgeven. Zondag met bijna de hele fam. (op 1 pers. na, opa F.) gezwommen. Eind van de dag Chantal div. keren overgeven.
Eind van de dag pizza gegeten op het park. Begin van de avond naar huis.
Vlak voor de Esso te Putten, Charlotta overgeven. 's Avonds bij thuiskomst oma F. overgeven. Maandag ziek thuis: Chantal, Charlotta en oma F. Jacco weer opgeknapt. Frits maandag voor werk naar Japan. In vliegtuig............... je raad het al ........ overgeven.  Opa F voelt zich niet lekker, maar geeft niet over........
Al met al een leuk weekend met een raar einde. We denken dat het over
geven is gekomen van een voedselvergiftiging van het lopende buffet.
Inmiddels zijn we allemaal weer opgeknapt.
De klachtenbrief is al in de maak.

 

Week 38

 
Jacco en Charlotta op cursus!
 
Vanaf woensdag 26 september gaan wij een EHBO cursus volgen voor kinderongevallen.
Dit omdat we dan meer idee hebben wat we moeten doen, mocht er eens een keer wat gebeuren.

 

 

Week 29

Charlotta toch een baan in het onderwijs!

Ik heb tijdelijk werk gevonden vanaf september. Ik ga werken als onderwijsassistent op het VMBO in Ermelo. Het betreft een vervangingsfunctie wegens zwangerschapsverlof van september t/m half januari 2008. Ik ga werken voor 2 1/2 dag. De woensdag en de donderdag (08.00-16.30) ben ik in het zorglokaal aanwezig. Dit houdt in dat ik toezicht moet houden op leerlingen die straf hebben. (eruit gestuurde leerlingen en geschorste leerlingen).
Ook moet ik o.a. de absentiebriefjes van de docenten nagaan of de leerling inderdaad naar de dokter/ tandarts is geweest.
Als een leerling ziek wordt en naar huis gaat, moet hij/zij dat bij mij melden en een ouder/volwassene moet dan bellen als de leerling thuis is gekomen.
(zodat hij/zij niet ineens onderweg beter is geworden en bij de snackbar is beland).
De maandagmorgen (08.30-12.30) zal ik ondersteunende taken gaan doen. Dit is elke week anders, kan varieren van surveilleren bij toetsen tot toezicht houden bij het vak Techniek.
 
Zo ga ik toch maar in het onderwijs werken, ergens anders aan de bak kan nog altijd. Ik zit nu wel tussen de vmbo leerlingen in en doe hier veel ervaring mee op. Wie weet is het wat voor mij om in de toekomst mee verder te gaan.
 

Week 21

Nieuw bed voor Jacco en Charlotta...

Na 2 keer door ons bed gezakt te zijn en een bevalling hebben overleefd te hebben, hebben we 8 weken geleden een nieuw bed gekocht.
Het oude bed hebben goed kunnen verkopen via marktplaats. We hebben de afgelopen 2 weken wel op de grond geslapen op de logeerbedden, maar
ja wat geeft dat de vooruitzichten waren goed.
Vandaag werd het nieuwe bed gebracht en in elkaar gezet. Op de foto het resultaat. Het is lekker luxe (180 bij 210) en elektronisch verstelbaar. Dus dat wordt vanavond lekker slapen en morgen weer vroeg op. Ook ligt er een satijnen dekbedovertrek over wat heerlijk moet slapen.
 
... en Martijn wolk van een baby!
De foto van Martijn is vandaag 25 mei door zijn mama gemaakt. Zoals je ziet groeit hij aardig en kijkt hij steeds wijzer uit zijn ogen. Hij kijkt naar en zit graag aan zijn babytrimmer.
 
 

 

 

 

Week 20

Tim en Martijn liggen op koers....

Martijn is vandaag (14 mei) naar het consultatiebureau geweest. Hij heeft daar zijn eerste 2 prikjes gekregen. Hij weegt nu ruim 6600 gram. Dat is niet boven alle groeicurves maar wel fiks aan de maat, maar dat was geen verassing. Je kunt al zien dat hij zich steeds meer ontwikkelt, zijn oogjes ontgaan steeds minder. Hij huilt ook minder en de de laatste 2 nachten heeft hij doorgeslapen. Gaat allemaal goed dus.
Met Tim gaat het ook goed. Zijn woordenschat heeft inmiddels een indrukwekkend niveau. Kek(Koek), bah en papa of mama krijgen we nu soms te horen. Hij begrijpt wel heel veel woorden , maar moet ze nog leren uitspreken. Verder drentelt hij de hele dag rond (vooral de verkeerde kant op), zit overal aan (vooral aan dingen waar hij niet aan mag zitten) en schrikt zich lam als hij per ongeluk de stofzuiger aan zet. Vooral de diverse afstandsbedieningen, waar hij niet aan mag komen, trekken hem aan als een magneet.  Ook wil hij niet eten als hij iets ziet wat hij lekkerder vindt, dat moet je dan eerst uit het zicht halen.
Kortom een intens vervelend kind, dat hebben wij weer. Als dat nog maar goed komt.
 
...en hun vader wordt kampioen!!!

Verder heb ik je nog wat foto's doorgestuurd van mijn elftalfeestje op 5 mei. Normaal wil ik je niet vermoeien met deze hobby die licht kalende dertigers op bescheiden niveau uitoefenen, maar we zijn op 5 mei kampioen geworden en dat is toch wel een vermelding op de site waard. Ik zou je een verslag kunnen geven van de hele dag maar dat heeft een elftalgenoot al gedaan. Het staat op de fc horst site, als je doorklikt achter "het derde gefeliciteerd met jullie kampioenschap"
kun je dit, vind ik zelf toch wel erg leuke, verslag lezen.

Week 17

Zondag 22 April: Martijn gedoopt!! Een feestelijke en zonnige dag!
De foto's zijn gemaakt door Margreet en o-ma Adrie!

Week 14

Charlotta voor het laatste op zwangerschapsgym

Hierbij wat foto's van de laatste les van mijn zwangerschapsgym voor op de site. Het was erg interessant om alle bevallingsverhalen te horen.

De dames zijn allemaal zijn allemaal bevallen tussen 10 februari en 3 maart 2007. Martijn is de derde baby van links op de foto.

Trouwens, op 5 mei ga ik weer voor het eerst werken bij de Esso. Ben nu op de computer bezig met het kijken naar banen, maar het schiet nog niet op met alle leuke mailtjes en de fam. site...


 

Week 11

Tim loopt!

Een week of twee geleden leek het er al op, maar vorige week ging Tim echt helemaal los! Volgens Charlotta is het nu snel gegaan vanwege alle aandacht die Martijn krijgt!

Jacco krijgt vast contract!

Ik wilde nog even vertellen voor de site dat ik een vast contract heb gekregen bij B&C. Toch wel lekker.
Mijn functie is "hoofd operationele inkoop" en ik heb 9 "man" onder me. Mijn leidinggevende gaf aan dat hij mij een contract voor onbepaalde tijd wilde geven. Ik heb nog geen functioneringsgesprek gehad. Ik werk er nu ongeveer een jaar en heb het afgelopen jaar veel geleerd. Ik begin er nu wel in te groeien.

Hier gaat verder alles goed. Martijn drinkt iedere 3 a 4 uur, ook 's nachts. Maar we kunnen voor de rest wel goed slapen. Nu (ma mo)ligt hij lekker in de kinderwagen voor het raam in het zonnetje.

 

Week 10

Jacco en Charlotta
hebben weer een zoon:


Op maandagavond 26 Februari om ca 22.05 uur is
Martijn Jacob geboren!!!

Om ca 17.30 uur begonnen de weeŽn en een paar uur
later kwam Tim's broertje ter wereld! Charlotta is thuis bevallen. Martijn weegt ca 4600 gram!!! Volgens Jacco heeft hij een groot hoofd en lijkt hij op Tim.