voor de spelers!
  Hier komt de elftalfoto van seizoen 2008 - 2009

Seizoen 2008 2009 F2

06-09-08 VVOG F5 – FC Horst F2 (2-1)

Zaterdagmorgen mochten we in alle vroegte aantreden bij VVOG tegen de F5 voor de beker. Om kwart over 8 vertrokken we bij Horst richting Harderwijk. Roy de trainer en de vele ouders kwamen ons aanmoedigen. Elf spelertjes waren vandaag present. Om 9 uur mocht VVOG de aftrap nemen. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd er werd leuk gevoetbald. Geen van beide wilde een doelpunt incasseren en de verdediging stond dan ook goed overeind. Er waren wel nog wat kansjes maar de keepers deden goed hun werk. De ruststand was dan ook 0-0.

Na de rust was VVOG wat feller uit de startblokken gekomen dan onze Horst jongetjes. Het was dan ook VVOG die de 1-0 aantikte. Na de aftrap probeerden we met alle geweld om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen, maar VVOG stond goed te verdedigen. Tien minuten later scoorde VVOG de 2-0 een beetje tegen de verhouding in. Door alle goede aanmoedigingen lieten de Horster boys het er niet bij zitten en maakte Michiel even later met een fraaie goal de 2-1. Aanval op aanval volgde van de Horster zijde, maar het geluk zat niet aan onze zijde dus moesten zonder punten weer terug naar Horst. Niet getreurd jongens jullie hebben een leuke pot voetbal laten zien en maandag gaan we er voor om die drie punten dan maar uit Putten mee te nemen. Jongens ik vind dat jullie een goeie wedstrijd hebben laten zien met aller inzet.

Zaterdag 30 08-08:  FC Horst F2 walst over Rood wit F4 (20-0)

Na een tweetal trainingen mochten we onze 1e bekerwedstrijd spelen tegen Rood-Wit F4. Op deze schitterende zomerdag was het toch wel even wennen want de F2 is compleet vernieuwd qua spelertjes. Om half twaalf begon de wedstrijd die gefloten werd door Mark van de Wal. Putten kreeg de aftrap maar al gauw hadden we de bal te pakken en het net was dan ook gelijk gevonden. In de 1e helft speelden we continu op het veld van de tegenstander en voor de rust hadden we er dan ook al 7 in het netje hangen. Christiaan werd in de rust gewisseld met Dennis maar beiden hadden niks te doen. In de 2e helft was het spelbeeld precies hetzelfde. De jongens van Horst waren voortdurend aan de bal en zo wisten we er nog 13 in te prikken. Eindstand 20-0. Goed gevoetbald jongens op naar de wedstrijd voor a.s. zaterdag om 9.00 uur tegen VVOG F5. Ik zie jullie dinsdag weer op de training dan gaan we nog even nagenieten van deze monster score !!!

...........................................................................................................................................................................................

SEIZOEN 2007 - 2008 F4:
Wegens te hoog ingedeeld is deze competitie halverwege het seizoen gestopt.

Zaterdag 22 september 2007 FC Horst F4 - FC Horst F3

Vandaag stond de wedstrijd tegen de F3 op het programma. Maar voordat het ging gebeuren, moest er eerst nog een elftalfoto worden gemaakt voor website van FC Horst.

Om 10 uur begonnen de jongens aan de wedstrijd. Ondanks het verlies van afgelopen zaterdag tegen Veensche Boys was iedereen weer enthousiast en fanatiek. Leuk om te zien hoor, jongens!

Over de doelpunten zal ik niet te veel zeggen onze complimenten gaan dan ook uit naar de tegenstander!

Maar met de penalty's werd er gelukkig weer een hoop goed gemaakt, dit gaat ook steeds beter.

Gelukkig kan ik ook melden dat FC Horst wat gaat doen aan de competitie-indeling, namens onze "toekomstige Ronaldinho'tjes" (en hun ouders); BEDANKT!

Eindstand: 0 - 7.

Zaterdag 15 september 2007, Veensche Boys F4 - FC Horst F4

Om 8 uur was het verzamelen op FC Horst, alle jongens waren fit, alleen misschien hun ouders niet zo, want ook deze zaterdag was het weer vroeg dag.

Nadat ze allemaal omgekleed waren, vlogen de jongens het veld op. Ha, lekker voetballen! Wat hadden ze er zin in! Toen ook de tegenstander het veld op kwam was het toch wel weer even slikken. Ze waren wederom veel groter en ouder. Jammer! (Misschien kan FC Horst hier iets aan gaan doen.......!!!!!).

Met goede moed, zin en héél véél inzet begonnen ze aan de wedstrijd. Na een paar tegendoelpunten kreeg Fc Horst ook eindelijk een paar kansjes, goed zo Jimmy! Ook Christiaan heeft zijn doel heel goed verdedigd. Als we hem niet hadden gehad was de einduitslag ook zeker meer geweest, klasse joh! Op het middenveld probeerden ze elkaar goed te vinden, goed zo Cees, Kevin, Maxim en Jotte. Maar ook moeten we onze stugge verdedigers Sven en Mark niet vergeten, zij probeerden de boel goed dicht te houden en de ballen weg te schieten.

Super! Met al jullie inzet en plezier bleef de stand gelukkig maar op 14-0 steken.

Volgende week staat de wedstrijd tegen de F3 op het programma en wat de uitslag dan ook maar mag zijn; jongens héél véél plezier!!

Zaterdag 8 september 2007, Sparta Nijkerk F10 - FC Horst F4.

We begonnen iets later aan de wedstrijd omdat Sparta dezelfde kleur shirtjes had, na ongeveer 10 minuten kwamen de hesjes en begonnen we aan de wedstrijd. Oei, die jongens van Sparta waren wel erg groot, maar ja meer dan ons best, konden we dan ook zeker niet doen.

Nadat het bij rust al 6-0 stond, ging het de tweede helft een heel stuk beter. Iedereen deed ook erg zijn best en dat resulteerde dan ook in twee doelpunten voor FC Horst. Jippie!!!

Zo, de eerste competitie wedstrijd zit er weer op, we hebben nog een lange weg te gaan, maar ik denk (en ik denk dat ik namens alle ouders wel kan spreken), dat de jongens er in ieder geval wel erg veel zin in hebben.

Eindstand 11-2, doelpuntenmakers: Jimmy en Mark.